30 familje të lagjes “Kameraj” e “ Doqi” të fshatit Jashanicë e Epërme të Klinës, do të behën më rrugë të asfaltuara

30 familje të lagjes “Kameraj” e “ Doqi” të fshatit Jashanicë e Epërme të Klinës, do të behën më rrugë të asfaltuara

Tridhjetë familje të lagjes “ Kameraj” dhe “ Doqi” të fshatit Jashanicë e Epërme të Klinës, së shpejti do të behën më rrugë të asfaltuara. Sot kanë nisur punimet për përgatitjen e rrugës për asfalt 1.3 km e gjatë e cila do të krijoj lehtësi në qarkullim për nxënësit dhe banorët e këtyre dy lagjeve të cilët deri tash kanë kaluar neper një rrugë të dëmtuar. Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, ka uruar banorët e Jashanicës për ketë projekt dhe ka thënë se gjitha lagjet e fshatit Jashanicë do të behën më rrugë të asfaltuara dhe kanalizim për trajtim të ujërave të zeza. “ Ju kemi përkushtuar fshatit Jashanicë, asfaltimit të rrugëve dhe rregullimin e kanalizimeve për trajtimin e ujërave të zeza për ketë fshat i cili ka dhënë më së shumti në periudhën e luftës. Por jo vetëm në Jashanicë por edhe në shumë lokalitete tjera të Komunës së Klinës po punohet në shumë projekte. Jemi në vazhdimësi të realizimit të projekteve që i kemi premtuar dhe asnjë lagje e fshatit Jashanicë nuk do të mbetet pa rrugë të asfaltuara dhe kanalizim të ujërave të zeza”, ka thënë kryetari, Sokol Bashota.​

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …