Hoti: Vendimi për vizat është komplet vendim i bashkësisë evropiane, ne duhet të presim e të mos ngutemi

Hoti: Ne do të jemi prezent në çdo seancë të Kuvendit që thirret në mënyrë kushtetuese

Kryetari i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka thënë se LDK-ja do të marrë pjesë në seancat e ardhshme të Kuvendit. Ai ka thënë se se subjekti i tij politikë do të jetë i pranishëm në Kuvendin e Kosovës sa herë që seancat thirrën në mënyrë të rregullt.

“Asnjëherë nuk kam thënë se nuk marrim pjesë në seancë të Kuvendit. Ne do të jemi prezent në cdo seancë të Kuvendit që thirret në mënyrë kushtetuese. Por, duke qenë se janë mbajtur gjashtë seanca dhe PDK me satelitët e saj e kanë bojkotuar procesin e konstituimit të Kuvendit, është e pakuptimtë të thirren seanca nga kryesuesi i seancës derisa nuk qartësohet situata”, ka shkruar Hoti në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …