Fillimi / Njoftime / Adem Gashi kryetari i Sindikatës së KOSTT bënë ftesë për protestë
Adem Gashi kryetari i Sindikatës së KOSTT bënë ftesë për protestë

Adem Gashi kryetari i Sindikatës së KOSTT bënë ftesë për protestë

Të dashur kolegë, bashkëpunëtorë sindikal, aktivistë të shoqërisë civile, njerëz vullnet mirë dhe media. Sot me datën 5 Mars 2020, organizohet protestë në mbështetje të Sekretarit të Federatës së Sindikatave të Pavarura Elektro Kosova- FSPE, si dhe njëherësh punëmarrës i KEDS-it, i larguar padrejtësisht nga puna, i përkrahur nga punëtorë tjerë të larguar nga puna në KEDS dhe po ashtu i mbështetur nga BSPK, SR. KEK, KOSTT si dhe sindikatat e sektorit privat dhe shumë të tjera do të mbajnë një protestë gjysmë ore para ndërtesës së KEDS-it(ish ElektroKosova) duke filluar nga ora 11:30. Te gjithë ju qe keni mundësi, vullnet të mirë ju ftoj ta mbështesim Rashitin dhe të gjithë të larguarit padrejtësisht. Përmes kësaj proteste, ti themi NDAL largimeve nga puna!
Ju faleminderit për mbështetje!

Adem Gashi – Kryetar i Sindikatës KOSTT

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...