Rrustem Geci

ADEM JASHARI: Betohem se s´kam vdekur !

Asnjë  liri   në   këtë  botë

nuk  është   e   përfunduar

persosmëria  saj  vazhdon

nëpër   lufta    dhe   beteja

 

Kosova ka duar të bukura

të ngrej lart flamurin e saj

të mbroj veten, identitetin

këtë tokë të gjithëmonshme

 

Çlirimi ishte  qëllimi  ynë

Kosova   feston  Kosovën

shtet në radhë të  shteteve

popull  në mes të popujve

 

Në çdo banor  të Kosovës

Kosova ka puset  e gjakut

sa   herë  t´ i  thahet  buza

dhe sa herë  ta  marri  etja

 

Kosovë,  Iliridë, Shqipëri

betohem se s´kam vdekur

nëse flamuri pyet për mua

i thuani …se jam në  valle!..

 

 

Rrustem Geci – Dortmund, 2016

Kontrolloni gjithashtu

Azgan Haklaj

Azgan Haklaj: Lule dhe qirinj për ty, Jonada!

Sot me disa djem të familjes Haklaj shkova në familjen e Jonadës për t’u solidarizuar …