Agim Aliu: E ndryshmja na përbashkon e pasuron si shoqëri

Në ditën ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara kryetari i komunës së Ferizajt ka shkruar: E ndryshmja na përbashkon e pasuron si shoqëri! Me këtë qasje, çdo vendim e nismë e jona, thelb ka barazinë e dinjitetin. Në 3 dhjetorin e Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara me bindjen që asnjëherë nuk vet mjaftohemi se kemi përmbushur çdo nevojë, por duhet bërë gjithnjë e më shumë, së fundmi bashkë me organizatat komunitare të këtij segmenti shoqëror: Miratuam Planin Lokal për Shërbimet Sociale, dokument kryesor në fushën e aftësisë së kufizuar. Krijuam Komitetin për shërbime sociale për personat me aftësi të kufizuara, duke instaluar mekanizmin institucional në hartimin e politikave dhe përfaqësimin e interesave të komunitetit Punësuam asistentë shkollor për fëmijët me aftësi të kufizuara. E pak javë më parë, nënshkruam memorandumin e bashkëpunimit që në koordinim me mërgatën të ndërtohet objekti kushtuar organizatave komunitare të aftësisë së kufizuar. Urime 3 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara! – ka shkruar ndër të tjera kryetari Aliu.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti reagon ashpër ndaj Ministrisë së Financave

Që nga data 18 korrik 2024, Ministria e Financave Punës dhe Transfereve, ka bërë mbylljen …