kek baneri
mbpzhr 2018
valamobile
Fillimi / Lajmet / Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme sot e shënon 15 vjetorin e themelimit
Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme sot e shënon 15 vjetorin e themelimit

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme sot e shënon 15 vjetorin e themelimit

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme sot shënon 15 vjetorin e themelimit. Ceremonia do të mbahet sot nga ora 10:30. Me këtë rast të ftuar do të jenë: Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj,  ministri i Punëve të Brendshme,  Ekrem Mustafa,  si dhe zyrtarë të tjerë të lartë ndërkombëtarë e vendorë. Që nga krijimi i kësaj agjencie, qeveria amerikane ka investuar shumë më ngritjen e kapaciteteve të nevojshme në luftimin dhe parandalimin e krimit, përmes ICITAP-it të investoi në Kosovë një shumë të konsiderueshme mjetesh për ndërtimin e një laboratori modern të forenzikës.

Kontrolloni gjithashtu

Pëllumb Xhufi

Pëllumb Xhufi: Edi Rama në formë të papërshtatshme, provokative e jo serioze është duke i trajtuar studentët

Historiani dhe analisti i mirënjohur Pëllumb Xhufi  konsideron se kryeministri Edi Rama i mëshon gjithnjë ...