KEK
Fillimi / Njoftime / Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, shtyn aktivitetet për Festat e Nëntorit për shkak të pandemisë
Flamuri Shqiptar

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, shtyn aktivitetet për Festat e Nëntorit për shkak të pandemisë

Në 23-vjetorin e daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe duke marrë shkas nga zhvillimet e fundit që kanë ndodhur në Republikën e Kosovës dhe rreth saj, institucione shkencore e kulturore të Kosovës, të Shqipërisë dhe të Maqedonisë Veriore, kohë më parë, patën vendosur të organizonin Sesionin shkencor me temën ,,Ushtria Çlirimtare e Kosovës – vlerë kombëtare” që kishin planifikuar ta mbanin me dt. 25 nëntor 2020.

Mirëpo, për shkak të përhapjes së madhe të pandemisë së Koronavirusit Covid-19 dhe masave qeveritare për parandalimin e kësaj përhapjeje, u detyruam që punimet e këtij Sesioni të shtyhen për një kohë të mëvonshme kur të normalizohet gjendja.

Megjithatë, meqë në kuadër të këtij aktiviteti ishim dakorduar të dilej me një deklaratë të përbashkët, po e bëjmë këtë duke e publikuar dhe ofruar opinionit përmes mediave si dhe webfaqeve tona.​

Shpresa Mekaj

Drejtoreshe e Departamentit për Politika Zhvillimore

Agjencia Shteterore e Arkivave te Kosoves

 

Tel: +377 44 207 895

E-Mail: [email protected]

[email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e Bashkuar e Arsimit sërish paralajmëron grevë nëse nuk realizohen kërkesat e tyre për shtesa në paga

ETEA, ORCA DHE QHPSM kanë reaguar kundër paralajmërimit të SBASHK-ut për grevë

 Organizata ETEA, Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) dhe Qendra për Hulumtime Psiko-Sociale ...