AGJENDA E TUBIMEVE - NISMA SOCIALDEMOKRATE (05 shkurt 2021) E PREMTE, 5 SHKURT 2021

AGJENDA E TUBIMEVE – NISMA SOCIALDEMOKRATE (05 shkurt 2021) E PREMTE, 5 SHKURT 2021

AGJENDA E TUBIMEVE – NISMA SOCIALDEMOKRATE (05 shkurt, 2021) E PREMTE, 5 SHKURT 2021

  • Lipjan, ora 15:00 – (Restaurant “LUMA”, në Lipjan)
  • Drenas, ora 17:00 – (Restaurant “Hajdini”, në Drenas)

 

INFO SHTESË:

Për çdo informacion tjetër që lidhet me tubimet elektorale të Nismës, gjatë fushatës zyrtare për zgjedhjet e 14 shkurtit, ju lutem kontaktoni me zyrtarin për komunikim me media, Valmir Gashi, në numrin e tel: +38348700048 ose përmes e-mail: [email protected]

 

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …