MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Njoftime / Akademi përkujtimore me rastin e tetë vjetorit të vdekjes së shkrimtarit të mirënjohur, Teki Dervishi
Akademi përkujtimore me rastin e tetë vjetorit të vdekjes së shkrimtarit të mirënjohur, Teki Dervishi

Akademi përkujtimore me rastin e tetë vjetorit të vdekjes së shkrimtarit të mirënjohur, Teki Dervishi

Të premten, më 28 qershor 2019, në  orën 14.30, në Qendrën  Informative Kulturore, në Shkup, Salloni  19”19, do të organizohet manifestimi kulturor, “ Teki Dervishi korifeu i letërsisë shqiptare ”. Kjo akademi  përkujtimore mbahet  me rastin e tetë-vjetorit te vdekjes se Teki Dervishit  dhe organizohet  nga grupi joformal, “Odisse”, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Pjesëmarrës do të jenë kritikë letrarë, aktorë, miq  dhe dashamirë të poetit, shkrimtarit, publicistit dhe dramaturgut të mirënjohur, Teki Dervishi. Ata me prezantimet e shkrimet e tyre  do të përkujtojnë krijimtarinë letrare të këtij shkrimtari dhe publicisti, i cili me veprat e tij  e ka pasuruar letërsinë tonë më të re.

Kontrolloni gjithashtu

Nesër, 11 tetor 2019 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë

Nesër, 11 tetor 2019 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Shqiponjë

Nesër, 11 tetor, në orën 12:00 pritet të fillojnë punimet në kompleksin mermorial “Dëshmorët e ...