Fillimi / Lajmet / Ministri Pacolli thotë se Republika e Kosovës e ka bërë edhe një hap të radhës për anëtarësimin e saj në INTERPOL
Autoritetet serbe vazhdojnë edhe më tutje me fushatën e tyre kundër anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL

Ministri Pacolli thotë se Republika e Kosovës e ka bërë edhe një hap të radhës për anëtarësimin e saj në INTERPOL

Kosova e ka bërë edhe një hap të radhës për anëtarësimin e saj në INTERPOL. Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxht Pacolli, ka njoftuar se gjatë ditës së sotme, -it me seli në Lyon të Francës ka debatuar rreth aplikimit të Kosovës në këtë organizatë. Sipas tij, ky Komitet ka vendosur në favor të dërgimit të dosjes së Policisë së Kosovës për votim në Asamblenë e Përgjithshme të INTERPOL-it. Pas këtij vendimi, Pacolli i ka bërë thirrje Serbisë që ta thërret zërin e arsyes dhe siç thotë ai, të mos veproj me obstruksionet e saj kundër paqes dhe sigurisë.

Kontrolloni gjithashtu

Gjendje alarmante në Brazil, mbi 33 mijë viktima nga koronavirusi

Mediet ndërkombëtare njoftojnë për gjendje alarmante në Brazil për shkak të koronavirusit. Gazeta “The Guardian” ...