34 vjet nga vrasjet në Paraçin të Serbisë dhe kulmimi i nacionalshovenizmit serb që çoi në shkatërrimin e RSFJ-së

Akademi përkujtimore në 30-vjetorin e rënies së dëshmorit të kombit Aziz Kelmendi

Sot mbahet akademinë përkujtimore në 30-vjetorin e rënies së dëshmorit të kombit Aziz Kelmendi. Akademia organizohet nga shoqatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për të nderuar dëshmorin Aziz Kelmendi, i cili 30 vite më parë është varë nga dora gjakatare e shërbimeve sekrete serbe. Akademia përkujtimore mbahet në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …