Aktivitetet në kuadër të manifestimit, “Ditët e Kulturës dhe Turizmit në Deçan”

Aktivitetet në kuadër të manifestimit, “Ditët e Kulturës dhe Turizmit në Deçan”

Aktivitetet në kuadër të manifestimit, “Ditët e Kulturës dhe Turizmit në Deçan” më dt.24 dhe 25 korrik organizohen këto aktivitete:

Dt. 24.07.2021(e shtune)

Ora: 16:00 – Hapja e panairit veror në qendër të qytetit, ku do të marrin pjesë me prezantimin e produkteve të tyre një pjesë e madhe e qyteteve të Kosovës po ashtu komunat: Ulqin , Shkodër , Bajram Curri etj. Panairi ka karakter promovues të vlerave të Trashëgimisë Kulturore dhe do te jetë i hapur edhe të dielën më 25 korrik nga ora 16:00

Po ashtu te dielën më 25.07.2021, ora: 18:00 –  në qendër të qytetit mbahet ‘’Mega Koncert’’ me yjet e këngës nga Deçani.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …