Fillimi / Institucionet / Aktivizohet Shtabi Emergjent Lokal në Deçan

Aktivizohet Shtabi Emergjent Lokal në Deçan

Kryetari i Komunës së Deçani, Bashkim Ramosaj, ka thirrur mbledhje të Shtabit Emergjent, në të cilën është diskutuar për situatën aktuale shëndetësore dhe hapat që duhet të ndërmerren me tutje në funksion të ruajtjes së shëndetit publik. Në takim u diskutua edhe për vendimin e fundit të qeverisë për masat e reja në mbrojtje të shëndetit publik dhe kërkesës për riaktivizimin e Shtabeve Emergjente. Shtabi Emergjent i bën thirrje qytetarëve të komunës së Deçanit që të respektojnë masat dhe rekomandimet e IKSHP-së, pasi ruajtja e shëndetit është përgjegjësi e përbashkët e jona.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...