Oda Ekonomike e Britanisë, në Kosovë, beson se udhëheqësit politikë mund dhe duhet të ndihmohen nga Shoqëria Civile

Ambasada Britanike, në Prishtinë organizon Ceremoninë e Ditës së Përkujtimit të Mbretërisë së Bashkuar

Ambasada Britanike, në Prishtinë, organizon Ceremoninë e Ditës së Përkujtimit të Mbretërisë së Bashkuar, ku do kujtohen të gjithë ata që shërbyen dhe humbën jetën në konflikt. Pranë Memorialit të Mbretërisë së Bashkuar, do të përkujtojmë 14 anëtarët e Forcave të Armatosura Britanike që humbën jetën gjatë shërbimit me Forcat e NATO-S në Kosovë (KFOR). Ceremonia  mbahet te  Sheshi Edit Durham (afër Hotel Grandit në qendër të Prishtinës, të dielën, 14 nëntor 2021, në ora 10:30.

Kjo Ceremonia e Ditës së Përkujtimit, mbahet në përkujtim  të 14 anëtarëtvee Forcave të Armatosura Britanike, që humbën jetën gjatë shërbimit me Forcat e NATO-S në Kosovë (KFOR).  

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …