Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde, ka deklaruar se vendi i tij fatkeqësisht ka ulur bashkëpunimin me Kosovën në disa sektorë. Kështu

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka dënuar veprimet e Policisë në Veriun e Kosovës

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka dënuar veprimet  e Policisë  në Veriun e Kosovës, duke u pajtuar  plotësisht me qëndrimin e  ambasadën amerikane në Kosovë.

U bëjmë thirrje të gjitha palëve të përfshira në konflikt  që të përmbahen nga përshkallëzimi, u bëjmë thirrje autoriteteve kosovare që të punojnë ngushtë me të NATO-n, KFOR-in dhe EULEX-in”, ka shkruar, ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, duke folur për zhvillimet e djeshme në veriun e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i ka bërë të ditur se ndodhen në Banjskë dhe se janë të gatshëm të përgjigjen nëse shfaqet nevoja

KFOR-i ka bërë të ditur se janë në gjendje gatishmërie dhe të gatshëm për të …