Aplikantët e pakënaqur me procesin e fundit të punësimit në ndërmarrjen “Trepça”, kërkojnë takim më kryeministrin Kurti

Aplikantët e pakënaqur me procesin e fundit të punësimit në Trepçë, kërkojnë takim më kryeministrin Kurti

Aplikantët e pakënaqur me procesin e fundit të punësimit në ndërmarrjen “Trepça”, në ditën e tretë të protestës janë duke protestuar para minierës së Trepçës në Stantërg, duke kërkuar ardhjen në mesin e tyre të kryeministrit Kurti për zgjidhjen e problemit. Në të kundërtën, ata paralajmëruan nga dita e enjte pjesëmarrje në protestë edhe të fëmijëve, nxënësve, personave me aftësi të kufizuar dhe të tjerëve. Nehat Mehmeti, njëri nga aplikantët e konkursit për punëtor në minierë, ka bërë të ditur se në këtë konkurs janë pranuar njerëz që kanë pasur më pak pikë, ndërsa janë refuzuar të tjerët me numër pothuajse maksimal të pikëve. Edhe Alkan Halili, një tjetër aplikant me shkollim superior në këtë konkurs, përkatësisht gjeolog i diplomuar, tha se përkundër faktit që ka arritur pikët maksimale në test, ka mbetur jashtë listës së atyre që janë pranuar.

Kontrolloni gjithashtu

Peter Bayer: Anëtarësimi i Serbisë në Bashkimin Evropian nuk do të jetë i mundur pa njohjen e Kosovës

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që kriminelët të sillen para drejtësisë

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që …