Arianit Koci

Arianit Koci shpreson se Gjykata e Apelit do ta lirojë nga burgu, Sami Lushtakun

Avokat i Sami Lushtakut,  z. Arianit Koci, me rastin e shqyrtimit të ankesave të avokatëve për komandantët e UÇK-së, Syleman Selimi, Sami Lushtaku e të tjerë, është shprehur i bindur se Gjykata e Apelit do të vendosë në favor të Sami Lushtakut. Ai ka deklaruar se në ankesën, e cila do të shqyrtohet sot në Gjykatën e Apelit, ka paraqitur argumente të fuqishme për pafajësinë  e ish-komandantit të UÇK-së të Zonës Operative të Drenicës. “Unë besoj në drejtësi dhe jam i bindur se kolegji gjyqësor i përbërë prej gjyqtarëve të EULEX-it dhe gjyqtarit vendor, do të marrë vendim të drejtë dhe të ligjshëm. Në ankesë kam paraqitur argumente të fuqishme lidhur me pafajësinë  e z. Lushtaku, ka thënë avokati Arianit Koci.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, ka thënë se është i gatshëm të japë dorëheqje nga posti

Zeqiri: Numri i qytetarëve që po marrin pjesë në votim është shumë i vogël

Kryetari aktual i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri ka thënë se numri i qytetarëve që po …