Kuvendi i Kosovës

Kuvendi as gjatë këtij muaji nuk do të debatojë lidhur me Demarkacionin me Malin e Zi

Kryesia e Kuvendit, ka caktuar mbajtjen e dy seancave plenare me datat 18 dhe 25 maj. Ndërkohë kryekuvendari, Kadri Veseli ka deklaruar se do të debatohet për pikat e rendit të ditës, të mbetura nga seancat e mëhershme, si dhe pika të reja të rendit të ditës, por nuk parashihet të hapet debat lidhur me Demarkacionin me Malin e Zi. Ende s’kemi në agjendë ratifikimin e marrëveshjes me Malin e Zi për Demarkacionin. Sipas tij ajo çfarë do të ndodh nuk do të vë në rrezik liberalizimin e vizave. Vendimmarrja do të jetë në interes të vendit, ka thënë kryekuvendari, Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …