Bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Hungari, sot takohet komisioni i përbashkët

Bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Hungari, sot takohet komisioni i përbashkët

Sot nisin punimet dyditore të sesionit të parë të Komisionit të përbashkët për bashkëpunim ekonomik në mes Kosovës dhe Hungarisë. Kryesues nga pala kosovare është zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, kurse shtetin hungarez do ta përfaqësojë Levente Magyar, ministër shteti pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë.

Kontrolloni gjithashtu

Franca, Spanja dhe shtete të tjera në Parlamentin Evropian sërish shpehen kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Çështja e vizave për vendin tonë do të diskutohet më 13 tetor, në Bruksel, ashtu sikur është diskutuar dhjetëra herë deri tani

Presidenca çeke e cila përfaqëson  Bashkimin Evropian e ka vendosur  zyrtarisht në rend dite diskutimin …