Bashkim Mulaj, që jeton dhe vepron në perëndim, ka dhuruar 100 pako ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Skenderajt

Nënkryetari i komunës se Skenderajt Sami Lushtaku, së bashku me Drejtoreshën për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Rrezarta Hasani- Ibrahimi, kanë pritur në takim veteranin e UÇK-së Kadri Mulaj, i cili në emër të vëllait të tij, Bashkim Mulaj, që jeton dhe vepron në perëndim, ka dhuruar 100 pako ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Skenderajt. Në emër të Komunës së Skenderajt, nënkryetari Lushtaku, ka falënderuar familjen Mulaj për ndihmën ndaj 100 familjeve në nevojë në këtë kohë të krizës ekonomike!

Kontrolloni gjithashtu

Në Rahovec mbahet Gara e Diturisë ndërmjet nxënësve më të mirë nga klasa e III-të e shkollave fillore deri në klasën e 12-ta

Në objektin e IAAP “Selajdin Mullaabazi-Mici” në Rahovec, nën organizimin e Drejtorisë Komunale për Arsim, …