Bedri hamza

Bedri Hamza: Diskutimet për ekonominë dhe zgjedhjet e parakohshme, prioritet i PDK-së

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Bedri Hamza, thekson rëndësinë e diskutimeve mbi çështjet kyçe që shqetësojnë qytetarët, përfshirë stagnimin ekonomik, rritjen e çmimeve, pensionet dhe pagat e ulëta, si dhe problemet e mëdha në shëndetësi dhe arsim. Hamza vlerësoi takimin e fundit mes kryetarit të PDK-së, Memli Krasniqi, dhe kryeministrit Albin Kurti, duke thënë se ky është modeli i qeverisjes që ai synon të ndjekë. Bashkëpunimi dhe dialogu në interes të qytetarëve dhe shtetit – është mënyra se si unë e shoh funksionimin e përgjegjshëm mes përfaqësuesve  politikë. Është lajm shumë i mirë që tashmë zgjedhjet e parakohshme, të cilat PDK i ka kërkuar për një kohë të gjatë, janë pjesë e diskutimeve publike – përfshirë edhe propozimet konkrete për datën e tyre, saktësoi, Bedri  Hamza.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Mospërfshirja e Kosovës në votimin e Këshillit të Ministrave, një dështim i madh

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka kritikuar ashpër kryeministrim Albin Kurti lidhur me mospërfshirjen e …