MIT KS
Fillimi / Institucionet / Bibliotekës “Sulejman Krasniqi” i shtohen edhe 501 libra të rinj

Bibliotekës “Sulejman Krasniqi” i shtohen edhe 501 libra të rinj

Të gjithë adhuruesit e leximit tanimë kanë një derë për të kërkuar titujt e tyre të preferuar të librave.

Biblioteka Hivzi Sulejmani-Prishtinë ka pasuruar me tituj të rinjë fondin librar të Bibliotekës “Sulejman Krasniqi” në Rahovec, ku u mirëprit pozitivisht kjo iniciativ nga Kryetari i Komunës së rahovecit, Smajl Latifi.  Falënderojmë zyrtarin Bujar Hajrizi nga Biblioteka “Hivzi Sylejmani” për kontributin dhe ju shprehim mirënjohje për pasurimin e Bibliotekës tonë me libra të rinjë për fëmijë dhe të rritur. 501 tituj të rinj iu shtuan biblotekës “Sulejman Krasniqi”, në Rahovec ka thënë me këtë rast kryetari Latifi.

Këtë e ka bërë të ditur drejtoresha e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Rahovec, znjsh. Bjondina Kleqka.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani filloj dezinfektimin e Institucioneve

Ekipa e Dezinfektimit në Deçan, ka nisur me dezinfektimin e Institucioneve, si Objektit të Komunës, ...