Binali Jildirim zotohet se askush nuk e mund ta thyejë Turqinë

Binali Jildirim zotohet se askush nuk e mund ta thyejë Turqinë

Kryeministri i Turqisë, Binali Jildirim duke folur për situatën në të cilën po kalon Turqia dhe populli i saj, ka deklaruar se askush nuk e mund ta thyejë Turqinë. Ne treguam se kemi mjaft përvojë për t i ruajtur institucionet demokratike dhe po ashtu jemi të bindur se demokracia është shumë e rëndësishme për ne dhe për popullin. Po ashtu falënderojmë shtetet mike që na kanë dhënë dhe po na japin përkrahje. Askush nuk e thyen dot këtë popull. Çdo shtet që përkrah  organizatën e Fethullah Gylenit do të konsiderohet armik i Turqisë. 15 korriku do të jetë festë e fitores së demokracisë ka thënë mes tjerash kryeministri, Jildirim.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …