MIT KS
Fillimi / Lajmet / Carlo Bollino: Në një sondazh, italianët kanë renditur, Edi Ramën, në krye të liderëve botërorë për koronavirusin
Carlo Bollino: Në një sondazh, italianët kanë renditur, Edi Ramën, në krye të liderëve botërorë për koronavirusin

Carlo Bollino: Në një sondazh, italianët kanë renditur, Edi Ramën, në krye të liderëve botërorë për koronavirusin

Botuesi italian, Carlo Bollino, i cili nuk ka asnjë afri me Qeverinë ka publikuar një “sondazh kombëtar në Itali dhe në Shqipëri”. Sipas këtij sondazhi, italianët kanë renditur Edi Ramën në krye të liderëve botërorë për koronavirusin. Udhëheqësi i Shqipërisë lë pas edhe liderët e  Amerikës, Rusisë dhe Kinës. Nëse nuk e doni juve na e jepni neve kryeministrin Edi Rama. Rama bashkon dy shpirtra, të lartë kulturorë dhe praktikë. Në Itali e kemi të vështirë t’i gjejmë këto te një lider. Nga kultura është person shumë intelektual, por ka edhe një lidership shumë të fortë, sepse ai di të marrë vendime shumë të fuqishme” tha Bollino.(Dita)

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...