Antony Blinken

Kryeministri Albin Kurti, ka mirëpritur letrën e Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka mirëpritur letrën e Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken, duke thënë se mezi pret të punojnë së bashku. Në përgjigjen e tij të shkurtë,  Albin Kurti ka deklaruar se “Kosova shpreh mirënjohje  ndaj SHBA-së në përkushtimin për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë përmes një marrëveshjeje ligjërisht të detyrueshme me qëllim final njohjen reciproke. Unë e mirëpres letrën e Sekretarit Blinken dhe mbështetjen e tij për prioritetet tona në punësim dhe drejtësi. Mezi pres të punojmë së bashku, ka shkruar Kurti pa bërë asnjë koment lidhur me kërkesat e Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken, të cilat në vazhdimësi iu kanë drejtuar të gjithë krye qeveritarëve të Kosovës, sidomos lidhur me marrëdhëniet me Serbinë.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka arritur në Kosovë pas dy vizitave zyrtare që i ka pasur në Amerikë dhe në Zvicër

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka aritur  në Kosovë pas dy vizitave zyrtare që i …