Fillimi / Lajmet / Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, është ministri më i dobët i kësaj qeverie, thotë Rashit Qalaj
Ministri, Xhelal Sveçla

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, është ministri më i dobët i kësaj qeverie, thotë Rashit Qalaj

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rashit Qalaj, ka kritikuar Qeverinë Kurti lidhur me bashkimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme me Ministrinë e Administratës Publike. Në një postim të tij ai ka shkruar se bashkimi i këtyre dy ministri, i cili është bërë të kursyer buxhetin, po krijon shpenzime edhe më të larta. Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, është ministri më i dobët i kësaj qeverie. Qalaj ka thënë se kjo ministri ka realizuar vetëm 15% të programit legjislativ. “MPB ka nevojë për një Ministër të Brendshëm dhe jo për një praktikant të dobët si Xhelal Svecla, i cili rrethohet me një armatë të “këshilltarëve” e zëvendës ministrave puna e të cilëve nuk po shihet që gati 1 vit”, ka shkruar Qalaj.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...