Brickos

Del nga shtypi libri “Reforma agrare dhe kolonizimi në Kosovë 1981 – 1941”, i autorit Florim Isufi

Del nga shtypi libri “Reforma agrare dhe kolonizimi në Kosovë 1918 – 1941”, i autorit Florim Isufi

Ka dalë nga shtypi libri me tematikën shkencore “Reforma agrare dhe kolonizimi në Kosovë 1918 – 1941”, i autorit dhe studiuesit Florim Isufi. Ky libër do të shpërndahet falas për lexuesit e interesuar.

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …