Delegacioni i Odës së Afarizmit të Kosovës u prit në takim nga drejtori i Shoqatës së Bankave të Kosovës

Delegacioni i Odës së Afarizmit të Kosovës u prit në takim nga drejtori i Shoqatës së Bankave të Kosovës

Delegacioni i Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u prit në takim nga drejtori ekzekutiv në Shoqatën e Bankave të Kosovës (SHBK) Petrit Balija dhe zyrtari i lartë i operacioneve Kreshnik Kosumi. Qëllim i këtij takimi ishte njohja nga afër e të dyja palëve dhe diskutimi lidhur me mundësitë e bashkëpunimit, në çështjet që janë me interes të përbashkët. Në këtë takim njoftues mes OAK dhe SHBK, u diskutua lidhur me aktivitetet e të dy organizatave dhe mënyrën se si bashkërisht mund të japim kontribut në klimën e të bërit biznes në vend. Të dyja palët theksuan rëndësinë e koordinimit në çështje specifike, në mënyrë që vendi të ketë oferta atraktive për investitorët dhe në parim u pajtuan me disa pika të cilat janë me interes të përbashkët dhe lanë të hapura mundësitë e një bashkëpunimi të mundshëm në të ardhmen. OAK në këtë takim u përfaqësua nga: Kryetari i bordit Skënder Krasniqi, sekretari Diamant Elshani, pronari i kompanisë Meka, Burim Piraj dhe koordinatorja Donika Gashi.

Kontrolloni gjithashtu

Përplasja në mes të kryetares, Vjosa Osmani dhe kryekuvendarit, Glauk Konjufca, vë në dukje tensionet institucionale në Kosovë

Tensionet në mes ty dy institucioneve më të larta të shtetit të Kosovës dolën në …