MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Njoftime / Dëshmorët e kombit Ramiz Brahimaj dhe Sherif Brahimaj dekorohen me urdhërin “Hero i Kosovës”
Dëshmorët e kombit Ramiz Brahimaj dhe Sherif Brahimaj dekoruan me urdhërin "Hero i Kosovës"

Dëshmorët e kombit Ramiz Brahimaj dhe Sherif Brahimaj dekorohen me urdhërin “Hero i Kosovës”

Me inciativen e nënkryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe njërit prej themeluesve të UÇK-së z. Xhavit Haliti drejtuar kryetarit z. Hashim Thaçi u organizua ceremonia e ndarjeve të dekoratave për Dëshmorët e 1999 dhe grupit të nacionalistëve që morën pjesë në betejën e Shpellës së Bozdanit e Bjeshkë të Shtedimit të vitit 1945. Familja jonë me nder kujton të kaluarën e saj të lavdishme. Dy bijtë e saj e të kombit: Ramiz S. Brahimaj dhe Sherif M. Brahimaj janë dekoruar me urdhërin ” Hero i Kosovës”.

Kontrolloni gjithashtu

OJQ-VoRAE bëri të ditur se nesër t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

OJQ-VoRAE bëri të ditur se më 3 dhjetor do t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

Organizatat e shoqërisë civile si: OJQ-VoRAE – Voice of Roma Ashkali and Eygptians , BSFK ...