Drejtori Emini vizitoi QKMF-në për nder të Ditës Botërore të Radiologjisë

Për nder të Ditës Botërore të Radiologjisë, sot Drejtori i DSHMS-së në komunën e Ferizajit, Dr. Kemajl Emini dhe Drejtoresha e QKMF-së, Dr. Nadire Ymeri me disa anëtarë të stafit menaxherial vizituan Kabinetin e Radiologjisë, me ç’rast falënderuan personelin e kësaj njësie për punën e palodhshme dhe kontributin e dhënë gjatë Tetorit – Muajit Rozë. Gjithashtu, të dy drejtorët treguan gatishmëri për përmirësimin e kushteve të punës dhe zhvillimin Njësisë së Radiologjisë.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …