Drejtori Mazreku ndau mirënjohje për guvernatorin Mehmeti  

Drejtori Mazreku ndau mirënjohje për guvernatorin Mehmeti  

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) z. Sami Mazreku i ka ndarë mirënjohje të martën guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) z.Fehmi Mehmeti në shenjë falënderimi për bashkëpunimin e mirë që kanë pasur gjatë pesë viteve të fundit, Banka Qendrore e Kosovës një herë më Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës dhe më pas me Byronë Kosovare të Sigurimit.  

Drejtori Mazreku gjatë ndarjes së mirënjohjes në emër të drejtorëve të kompanive të sigurimit, por edhe në emër të aksionareve ka falënderuar guvernatorin Mehmeti për angazhimin që ka pasur ky në reformimin dhe zhvillimin e sektorit të sigurimeve.  

Mazreku më tutje ka thënë se gjatë marrjes së mandatit të guvernatorit tregu i sigurimeve ishte në gjendje krejtësisht tjetër, deri sa në përfundim të mandatit tregu i sigurimeve në vend është i njëjtë sikurse në shtete të zhvilluara Evropiane.  

Kontrolloni gjithashtu

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Para Teatrit Kombëtar të Prishtinës, në shenjë dhimbjeje e kujtimi të përjetshëm të 1432 fëmijëve …