Sinani ING

E enjta, dita e takimeve të kryetarit Latifi me qytetarë  

Për të biseduar rreth nevojave dhe kërkesave të ndryshme, si çdo të enjte edhe sot, Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mirëpriti banorë të shumtë në zyrën e tij. Praktikat e tilla mundësojnë komunikim efikas në mes udhëheqjes komunale dhe qytetarëve, duke prodhuar kontribut të vazhdueshëm në të mirë të tyre.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Bëhen homazhe në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci

Në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci, kryetari i komunës …