Edi Rama

Edi Rama: Pjesën kritike të buxhetit për pandeminë, që duhet ta kemi të garantuar, ne e kemi të garantuar me Turqinë

Kryeministri, Edi Rama  ka thënë se do ketë disa shkurtime nё buxhetin e shtetit pёr tё siguruar fondet pёr planin e masave lidhur me pёrballimin e situatёs nga kriza qё po shkakton mbyllja e aktivitetit tё bizneseve dhe pagat e punonjёsve qё iu duhet të vetëizolohen. Njё pjesё e fondeve ёshtё marrё nga koncesionet e parashikuara, tha ai, rreth 17 milionё dollarë. Ai tha se prej dy javësh një listë me nevojat e Shqipërisë ndodhet në tryezën e Erdogan, duke thënë se ndihma është e garantuar. “Unë kam folur me Presidentin e Turqisë, me të cilin jam në kontakt të vazhdueshëm dhe kjo nuk ёshtё sekret. Ne prej dy javësh, kemi vendosur në tavolinën e shtetit turk një listë me kërkesa për të mbuluar ato që ju thatë. Rama tha se “atë pjesën kritike,  që duhet ta kemi të garantuar, ne e kemi të garantuar me Turqinë”.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …