kek baneri
AKP deri me 2 dhjetor
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Enver Hoxhaj e ka kuptuar më në fund se Bashkimi Evropian është islamofob dhe albanofob
Enver Hoxhaj: Takimi i Thaçit me kryetarin e Rusisë, Vladimir Putin, moment i ri në marrëdhëniet ndërkombëtare

Enver Hoxhaj e ka kuptuar më në fund se Bashkimi Evropian është islamofob dhe albanofob

Zëvendëskryeministri i Republikës, Enver Hoxhaj ka kritikuar edhe një hërë Bashkimin Evropian me qasjen ndaj Kosovës lidhur me heqjen e vizave. Në rast se nuk ndodhë kjo gjatë fund vitit apo fillim vitit të ardhshëm, atëherë kjo automatikisht lidhet me fenë islame që kanë pjesa më e madhe e kosovarëve. “Nëse nuk jepen, atëherë ka islamofobi dhe ka albanofobi. Ne i kemi plotësuar shumicën e kritereve. Pra, sikurse një student që plotëson 95% të testit, ai duket të kaloj. Nëse Bashkimi Evropian ka qenë në gjendje tu jep liri të lëvizjes vendeve, ju përkujtoj se Antika Barbuda ishull sa Vushtrria, Barbados e barabartë me Besianën , Kiribati e deri te Venezuela, janë lista e shteteve që mund të lëvizin pa viza”, është shprehur Hoxhaj i nevrikosur për mungesën e respektit që po e tregon Evropa ndaj shqiptarëve, të vetmit në kontinent që nuk mund të lëvizin pa viza.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto nesër do të qëndrojë për vizitë në Republikën e Kosovës

Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto nesër do të qëndrojë për vizitë në Republikën e Kosovës

Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto nesër do të vizitojë Republikën e Kosovës. Zëvendëskryeministri ...