Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Është mbajtur dëgjim publik me qytetarë

Është mbajtur dëgjim publik me qytetarë

Në sallën e asamblesë komunale të Junikut është mbajtur dëgjim publik me qytetarë. Edhe pse pjesmarrja e qytetarëve ishte në numër shumë të vogël, kryetari i komunës z. Agron Kuqi shpalosi të arriturat per gjashtë mujorin e parë dhe synimet etij për projektet për të ardhmen.

Kontrolloni gjithashtu

Punëtorëve të mirëmbajtjes së ambientit në Komunën e Malishevës, ju vazhdohet kontrata edhe për gjashtë muaj

Në mënyrë solemne, në ambientet e njësisë së kompanisë për menaxhimin e mbeturinave, “Ekoregjioni” në ...