KEK
Fillimi / Institucionet / Filloj ndërtimi i Sallës së Sporteve për SHFMU-në “Veli Ballazhi” në fshatin Gorancë

Filloj ndërtimi i Sallës së Sporteve për SHFMU-në “Veli Ballazhi” në fshatin Gorancë

Ka filluar ndërtimi i Sallës së Sporteve për Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Veli Ballazhi” në fshatin Gorancë të komunës së Hanit të Elezit. Projekti është duke u realizuar në kuadër të kompletimit të infrastrukturës shkollore në komunën e Hanit të Elezit.

Për të realizuar këtë projekt i cili është dy vjeçar janë siguruar fonde në vlerë prej 316,346.72 euro, ndërsa ndërtimin e kësaj salle do ta bëjnë Grupi i Operatorëve Ekonomik N.N.N “ATCOM” Sh.p.k dhe “DAJTING” SH.P.K.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...