Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri” në Deçan e përfaqëson Kosovën në garat ndërkombëtare në Hendboll për të dytin vit radhazi

Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri” në Deçan e përfaqëson Kosovën në garat ndërkombëtare në Hendboll për të dytin vit radhazi!

Djemtë u shpallen Kampion të Republikës së Kosovës në Hendboll dhe vajzat shpallen nënkampione.

 

Kontrolloni gjithashtu

Pandeli Majko

Me 14 qershor, në Ditën e Çlirimit komuna e Rahovecit, shpall Qytetar Nderi ish kryeministrin Pandeli Majkon

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në komunën e Rahovect ka njoftuar se më …