KEK
Fillimi / Lajmet / Gjuriq: Askush nuk mund të ma kufizojë lëvizjen nëpër Kosovë
Gjuriq: Autoritetet e Kosovës nuk do të mundin më i bindë serbet për ndryshimet kushtetuese që e bëjnë Kosovën më ushtri

Gjuriq: Askush nuk mund të ma kufizojë lëvizjen nëpër Kosovë

Zyrtari i Qeverisë së Serbisë, Marko Gjuriq ka kërcënuar se askush nuk mund ta ndaloj atë që të shëtis nëpër Kosovë, ngado që dëshiron. Ai ka theksuar më tutje se nuk është e vërtetë se është dëbuar por se ka pasur një përpjekje të tillë. Askush nuk mund të ma kufizojë lëvizjen nëpër Kosovë dhe as që do të pranoja në gjë të tillë. Pas përpjekjes së dështuar për të më dëbuar nga Kosova, kam vazhduar vizitën time në krahinën jugore serbe e një ditë më vonë nga Graçanica kam shkuar për vizitë zyrtare në Rashkë e në Kralevë. Nuk e di se kush konkretisht nga Prishtina qëndron prapa kësaj që ka ndodhur por incidenti është krijuar për shkaqe politike dhe me qëllim që të poshtërohet përfaqësuesi i shtetit të Serbisë. Zyrtari i Qeverisë së Serbisë, Marko Gjuriq i ka deklaruar më tutje gazetës serbe “Politika” se pjesëtar të policisë së Kosovës janë munduar ta nxjerrin atë nga vetura në Graçanicë por nuk ia kanë dal mban edhe fal reagimit të banorëve të Graçanicës.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj: Qytetarët e Mitrovicës u lanë anash nga kryetari i tyre i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Enver Hoxhaj: Mitrovica u la anash nga kryetari i saj i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në ...