KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Arsim Bajrami vizitoi Institutin Pedagogjik të Kosovës
Ministri Arsim Bajrami vizitoi Institutin Pedagogjik të Kosovës

Ministri Arsim Bajrami vizitoi Institutin Pedagogjik të Kosovës

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami vizitoi Institutin Pedagogjik të Kosovës. Gjatë bisedës së zhvilluar, u.d e drejtores së Institutit Pedagogjik, Labërie Luzha e njoftoi ministrin me zhvillimet në këtë institucion, punën dhe vështirësitë me të cilat po ballafaqohet Instituti. Ndërkohë, ministri Arsimit Bajrami përgëzoi hulumtuesit shkencor të këtij Instituti për përkushtimin e tyre në punën kërkimore shkencore dhe ndihmën e madhe që po japin në projekte dhe strategji të ndryshme arsimore si dhe trajnimin e mësimdhënësve për zbatimin e suksesshëm të Kurrikulës së re të Kosovës. Instituti Pedagogjik duhet të prijë në trajnimin e mësimdhënësve dhe të jetë më pro aktiv edhe në aktivitetet tjera sa i përket ngritjes së standardeve në mësimdhënie dhe procese tjera me rëndësi në sektorin e arsimit, porositi, ministri, Arsim Bajrami.

Kontrolloni gjithashtu

Adhanom Ghebreyesus: Brenda 100 ditëve të ardhshme të fillojnë vaksinimet kundër Covid-19 në krejt botën

Adhanom Ghebreyesus: Brenda 100 ditëve të ardhshme të fillojnë vaksinimet kundër Covid-19 në krejt botën

Kreu i OBSH-së, Tedros Adhanom Ghebreyesus shprehu sot dëshirën që fushatat e vaksinimit kundër COVID-19 ...