KEK
Fillimi / Lajmet / Gjykata e Apelit e Kosovës i ka refuzuar ankesat e Prokurorisë Speciale për të akuzuarën Vahide Badivuku
Gjykata e Apelit e Kosovës i ka refuzuar ankesat e Prokurorisë Speciale për të akuzuarën Vahide Badivuku

Gjykata e Apelit e Kosovës i ka refuzuar ankesat e Prokurorisë Speciale për të akuzuarën Vahide Badivuku

Gjykata e Apelit e Kosovës i ka refuzuar të pabaza ankesat e Prokurorisë Speciale të Kosovës dhe avokatit mbrojtës në çështjen e të akuzuarës për korrupsion Vahide Badivuku, duke vërtetuar kështu aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, te datës 5. 4.2016, me të cilin është dënuar tri vjet burg. Sipas këtij aktgjykimi, e akuzuara Vahide Badivuku është shpallur fajtore për veprën penale “Marrja e ryshfetit” (vepër të cilën e kishte kryer në cilësi të prokurores së shtetit), nga neni 428 par.1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës dhe është dënuar me 3 vjet burgim. “Asaj po ashtu i është shqiptuar dënimi me gjobë prej 5.000 (pesëmijë) Euro, si dhe i është ndaluar ushtrim i funksionit në Administratën Publike, ose në Shërbimin Publik, për tri vjet”, thuhet në komunikatën e Gjykatës së Apelit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Krasniqi: 28 Nëntori është festë shumëdimensionale për shqiptarët

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka vizituar godinën e Lidhjes Shqiptare të ...