MIT KS
Fillimi / Institucionet / Haliti: Zvicra shtet mik i shqiptarëve

Haliti: Zvicra shtet mik i shqiptarëve

Me rastin e Ditës Kombëtare të Zvicrës, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka shprehur urimet më të përzemërta për popullin e këtij shteti dhe udhëheqësit e saj. Ai tha se Zvicra është ndër vendet mike që kanë përkrahur më së shumti shtetin dhe popullin e Kosovës. Haliti po ashtu ka shprehur falënderime për gjithë angazhimet dhe mbështetjen financiare që po jep Qeveria e Zvicrës, për realizimin e projekteve të gjithëmbarshme në Kosovë, e që drejtpërdrejt kanë të bëjnë me mirëqenien qytetare. Ai ka shprehur gatishmërinë e vazhdimit të bashkëpunimit edhe në të ardhmen me organizatat qeveritare dhe joqeveritare të shtetit helvetik.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E JUNIKUT U VIZITUA NGA MINISTRI I BUJQËSISË BESIAN MUSTAFA

Ministri i Bujqësisë Besian Mustafa ka vizituar komunën e Junikut, ku nga afër pa dëmet ...