leoni

Ramush Haradinaj: Kur provuam ta rrëzojmë Gjykatën Speciale nuk e morëm parasysh Amerikën, por nuk i bëmë votat

Haradinaj: Kosova sot edhe zyrtarisht ka marrë lajmin e shumëpritur për rekomandimin pozitiv lidhur me vizat

Kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova sot edhe zyrtarisht e ka marrë lajmin e shumëpritur për rekomandimin pozitiv për viza. Ky rekomandim pozitiv dëshmon se ajo ka përmbushur edhe kushtin e fundit për liberalizim, luftimin ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.  Me shumë përkushtim dhe vizion Qeveria që unë drejtoj, përgjatë tërë këtyre muajve, ka punuar pa u kursyer, në përmbushjen e kritereve të fundit të BE-së”, ka shkruar Haradinaj, duke marrë për vete meritën e rekomandimit pozitiv për viza.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …