MIT KS
Fillimi / Institucionet / Institucionet komunale apelojn te qytetarët për kufizim të lëvizjes dhe mbajtje të distancës

Institucionet komunale apelojn te qytetarët për kufizim të lëvizjes dhe mbajtje të distancës

Ndonëse komuna e Vitisë nuk ka pasur raste të reja të të infektuarve me Covid 19, autoritetet komunale apelojnë për kujdes dhe respektim të masave të ndërmarra nga IKSHP-ja. Kryetari i komunës Sokol Haliti, ka apeluar te qytetarët që të kenë parasysh rrezikun që mund ta shkaktoj qarkullimi i pakontrolluar dhe lëvizjet e panevojshme, e posaçërisht grumbullimi i njerëzve, në përhapjen e virusit Covid19. “Andaj, edhe pse lajmi i mirë që 77 vjeçari nga Stublla tashmë është shëruar dhe ka rezultuar negativ dhe gjendja shëndetësore e të tjerëve është e mirë dhe drejt normalizimit, megjithatë kujdesi dhe vigjilenca qytetare për t’iu shmangur turmave dhe lëvizjeve duhet të jetë në nivelin e duhur. Apelojmë që të mbahet distanca, por edhe të kufizohet lëvizja e qarkullimit, të paktën edhe në këto tri javët e ardhshme, në mënyrë që ta tejkalojmë këtë situatë me sa më pak të infektuar dhe pasoja”, ka thënë kryetari Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...