Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Organizata patriotike,  Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots nga 28 Nentori filloi lobimin per Çeshtjen Çame ku te ftuar kishin presidentin e Partise PDIU.  Albanian Roots beri te muajtur  disa takime per Z. Idrizi me politikan lokal Dhe shteterore qe te edukojme sa me shum politiken amerikaner per ceshtjen Çame Dhe te krijojme nej rrjet mbeshtetes ne politiken amerikane. Shpetim Idrizi bashke me Marko Kepin kryetarin e organizates Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots, u takuan me lobin Shqiptar ne Washington “Liga Qytetare Shqiptaro-Amerikane” me president Z. Joe DioGuardi. Ata biseduan per ceshtjen kombetare por ne vecanti per Çamerine ku ato tashme kan bashkuar forcat dhe po pergatisin planet si munt te dergojme çeshtjen Çame ne kongreson Amerikan.  Gjithashtu me 6 Nentor Kongressmeni Gregory Meeks, I premtoj komunitetit Shqiptar por edhe Sali Bollatit qe do e coj ceshtjen Çame ne Washington ku Z. Bollati mund te deshmoj Per krimet qe shovinistet grek bene ndaj families tij Dhe shqiptareve ku mijera vemij pleq dhe plaka u masakruar vetem se ishin shqipetare.
Nju Jork – 1 Dhjetor 2022

Kontrolloni gjithashtu

Berisha: 5581 lëndë i mbyllëm vetëm gjatë vitit 2022

Valon Berisha, drejtor i Financave në Byronë Kosovare të Sigurimit (BKS) tregon se vetëm gjatë …