mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Juniku bënë thirrje për Projekte

Juniku bënë thirrje për Projekte

Komuna e Junikut Inkurajon individë dhe organizata jo-qeveritare të regjistruara në Republikën e Kosovës e që veprojnë në Komunën e Junikut të aplikojnë me projekte të fokusuara në fushën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe që përfshijnë aktivitete të realizuara në Komunën e Junikut. Formulari për aplikim mund të shkarkohet në ueb-faqe të Komunës së Junikut, dhe i plotësuar bashkangjitur me dokumentacionin e kërkuar, mund të dorëzohet deri me datë: 06 Qershor 2019.

Për çdo informacion shtesë mund të merrni përgjigje në formë elektronike

E-Mail: [email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugës bujqësore në fshatin Vërban të Vitisë

Në fshatin Vërban të Vitisë, kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës bujqësore që lidhë ...