mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Njoftime / Ka vdekur invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Abedin Gashi nga Llapushniku
Ka vdekur invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Abedin Gashi nga Llapushniku

Ka vdekur invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Abedin Gashi nga Llapushniku

 Pas një sëmundje të gjatë ka vdekur invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Abedin Gashi. Varrimi i të ndjerit bëhet sot me 06 nëntor 2019 në orën 14.00 në varrezat e fshatit Llapushnik në rrugën “Milazim Gashi”.

Kontrolloni gjithashtu

Më datën 18 nëntor 2019 promovohet libri “Fëmijët martirë të Kosovës 1981 – 1999", ë autorëve Nusret Pllana dhe Hanëmshahe Ilazi

Më datën 18 nëntor 2019 promovohet libri “Fëmijët martirë të Kosovës 1981 – 1999″, ë autorëve Nusret Pllana dhe Hanëmshahe Ilazi

Më datën 18 nëntor 2019 në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë promovohet libri “Fëmijët ...