MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kanë filluar punimet në projektin, zgjerimi i rrugës Rezallë – Likoc.

Kanë filluar punimet në projektin, zgjerimi i rrugës Rezallë – Likoc.

Kanë filluar punimet në projektin, zgjerimi i rrugës Rezallë – Likoc. Për të parë nga afër fillimin e punimeve në këtë projekt, kanë marrë pjesë kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, nënkryetari Nuredin Lushtaku, gjenerali Ilaz Dërguti, Ahmet Zabeli, asambleisti Sami Aruçi si dhe inxhinierë e profesionistë. Ky projekt është mjaft i rëndësishëm për banorët e kësaj pjese, sepse me përfundimin e projektit për zgjerimin e rrugës Rezallë – Likoc, do të përmirësohet infrastruktura rrugore në këtë pjesë. Kryetari Jashari, ka theksuar: “Lajm i mirë për banorët e bashkësisë lokale të Rezallës dhe Likocit. Filluan punimet në zgjerimin e rrugës Rezallë – Likoc, ku së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, gjeneralin Ilaz Dërguti, Ahmet Zabeli, asambleistin Sami Aruçi dhe bashkëpunëtorë morëm pjesë në përurimin e zgjerimit të kësaj rruge. Jemi të përkushtuar që t’i shtriejmë investimet në çdo pjesë, aty ku qytetarët kërkojnë, në mënyrë që të kemi një infrastrukturë më të zhvilluar.”

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti priti në takim deputeten e Republikës së Kosovës, Marigona Geci Lala

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në takim deputeten e Republikës së ...