KEK
Fillimi / Lajmet / Kelmendi: Kryeministri Mustafa dhe Qeveri e tij e dinë mirë gjuhën e ekonomisë
Kelmendi: Serbia nuk mund t'i anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Kelmendi: Kryeministri Mustafa dhe Qeveri e tij e dinë mirë gjuhën e ekonomisë

Zëvendës-kryeministri e sapoemëruar i Qeverisë së Kosovës, Ramiz Kelmendi, thotë se prioritetet i vetëm i angazhimeve të tij në postin qeveritar mbetet zhvillimi ekonomik dhe ulja e papunësisë. Ai në një intervistë për KosovaPress, ka thënë se përvojën shumë vjeçare si biznesmen do të mundohet ta plasojë edhe në ekzekutiv duke e marrë parasysh se në Kosovë mungon ambienti për zhvillimin e biznesit. Për të implementuar idetë dhe projektet që i kamë të bazuara nga përvoja ime shumë vjeçare si biznesmen i suksesshëm. Në këtë Qeverie e kamë gjete veten mirë . Për arsye se Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga kryeministri Mustafa, është një Qeveri e cila e dinë mirë gjuhën e ekonomisë dhe për mua ka qenë jashtëzakonisht e lehtë që këto ide dhe përvoja të inkorporohen sidomos duke bashkëpunuar me ministri të caktuara, tha Kelmendi.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...