KEK
Fillimi / Lajmet / Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë inkurajon angazhimin e mëtejshëm për zgjerimin e Bashkimit Evropian
Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë inkurajon angazhimin e mëtejshëm për zgjerimin e Bashkimit Evropian

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë inkurajon angazhimin e mëtejshëm për zgjerimin e Bashkimit Evropian

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë inkurajon angazhimin e mëtejshëm për zgjerimin e BE -së, dhe kujton se mbajtja e premtimeve janë kyç për këtë proces. Ky këshill mirëpret Samitin Brdo BE-Ballkani Perëndimor dhe deklaratën përmbyllëse të tij. Mbështetja e qartë e BE -së për perspektivën evropiane të rajonit të Ballkanit, si një interes dhe zgjedhje e përbashkët strategjike, mbetet një shtyllë solide e marrëdhënieve kontraktuale të krijuara që nga Samiti i Götteborgut 2001. Ndërsa Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë inkurajon angazhimin e mëtejshëm të ndërsjellë për zgjerimin e Bashkimit Evropian, kujton se komunikimi dhe mbajtja e premtimeve janë kyç për këtë proces.

Kontrolloni gjithashtu

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Në takimin e sotëm të Komisionit për Punë të Jashtme, deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ...