Klubi i Kalërimit “Kastrioti” do ta ketë mbështetjen e Komunës së Ferizajt

Kalërimi po njeh gjithnjë e më shumë vëmendje nga të rinj të pasionuar pas këtij sporti. Sot, prita të rinjtë ferizajas nga Klubi i Kalërimit “Kastrioti”, kryetarin e klubit Ramush Shahini dhe anëtarët Albesian Aliu e Valdrin Hoxha, për të diskutuar e mbështetur idenë e tyre, që t’i sjellin Ferizajt e Kosovës, një superorganizim garues në këtë sport, për të cilën kemi gatishmërinë e plotë ta mbështesim” ka shkruar në llogarin e tij në facebook, Kryetari i Komunës së Ferizajt, z. Agim Aliu.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi ka takuar ministren e MINT, znj. Rozeta Hajdari

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka takuar ministren e MINT, znj. Rozeta Hajdari, …